HVA SKJER FREMOVER…

SØNDAG 24. NOVEMBER KL. 11:00

TAKKNEMLIGHETSSØNDAG er en festsøndag for Bykirken. Det er en gudstjeneste der vi uttrykker vår takknemlighet til Gud for alt han gjør iblant oss.  Denne dagen får vi mulighet til å gi en takknemlighetsgave til kirken vår, der vi kan strekke oss utover det faste og det vanlige, og gjerne forbereder seg i hjertet på hva man vil bidra med.  Etter gudstjenesten er du og hele familien velkommen til kakefest i vår kafé sammen med masse hyggelige folk.

Velkommen til en festdag i Bykirken!

SØNDAG 1. DESEMBER KL.11:00

JULEFRED

Velkommen til Julefred-gudstjeneste i Bykirken de tre første søndagene i advent, kl 11:OO. Det blir god stemning med julesang, nære livshistorier, juleverksted, pepperkaker, klementiner og ikke minst mange hyggelige mennesker samlet på et sted.

22. DESEMBER KL. 11:00

JULEBRUNCH

Dette er frokosten som fort kan strekke seg til å bli både brunsj, lunsj og middag… Når hele Bykirken-familien samles rundt bordet for å smake litt av alt, sitte lenge og komponere oss gjennom alt på bordet. En fryd for øye, så vel som magen. Alle tar med litt, og bidrar med sitt…

24. DESEMBER KL. 15:00

JULAFTEN

Vi ønsker små og store, familie, venner, naboer og kolleger hjertelig velkommen til Julegudstjeneste i Bykirken på Julaften kl 15:00.

5. JANUAR KL. 11:00 – FØRSTE GUDSTJENESTE I DET NYE ÅRET