PACE på U-festivalen

på U-festivalen

Sommerens happening for ungdommer er Ufestivalen 27.-30. Juni – på Hamar. Ufestivalen er Pinsevennenes ungdomsfestival, hvor målgruppen er 13-19 år, og ønsket er å se den lokale kirken og de forskjellige ungdomsmiljøene inspireres og vokse. Vi ønsker at dette skal være en festival som peker på Jesus, gir ungdommer en følelse av tilhørighet, og et bilde av noe større. Vi tror at Ufestivalen kan gi ungdommer et glimt av hvordan fremtiden kan se ut, når flere ungdommer søker kirka og Gud. Tema for årets festival er TØRST.

Vi i Pace drar i samlet flokk til Ufestivalen. VI gleder oss til fellesskap, fine møter, og vi skal selvsagt stille lag i Bykampen. Her skal vi forsvare Tønsbergs ære. Pål Kaupang blir med som leder fra Pace. Toril Grave og Jon Anders Prestegård vil også være tilstede under festivalen.

Vi har leid hytter som vi kommer til å bruke. Vi er derfor avhengige av din booking av plass på hytta via betaling så snart som mulig, senest 10 mai. Det blir enten tog eller felles kjøring i biler.

Pris: Festivalpass 899,- (etter 15 mai 1095,-) (Ved overnatting i hytte velg: “For deg som ikke skal sove på festivalområdet”) Matpass 845,- Overnatting i hytte 720,-

Det er minikjøkken på hyttene som er tilgjengelig så det er mulighet for å ordne mat selv dersom man ønsker det. Da trenger man evt ikke matpass. Påmelding gjøres ved å kjøpe festivalpass på;  checkin.no/event/17815/ufestivalen-2019  (Ved overnatting i hytte velg: “For deg som ikke skal sove på festivalområdet”) Betaling av hytta gjøres til Bykirken 720,- Vipps #542340 (bykirken kontingent)