Sommer i Bykirken

God sommer!

Årets lengste dag har har passert og sommeren 2018 er i gang! I vår del av landet har vi allerede gledet oss over skikkelig sommervarme og mange er i igang med etterlengtet ferie.

Årstidene er gode sesonger som mange av oss setter pris på. En sesong erstattes av den neste og tiden flyr!

I Bykirken kan vi se tilbake på en god sesong med flere ting å glede seg over.

Ungdomsarbeidet Pace er godt i gang og vi gleder oss til fortsettelsen.  I lederteamet er de tre nye godt igang og vi ser lyst mot kommende høst.

Det er også gledelig med flott økning i givertjenesten. Det gjør utvikling og frisk satsing mulig!

Vi er så glad for alt det gode som skjer! Og så takknemlige til hver enkelt som stiller opp og gjør menigheten vår til det den er, og med det er med på å bygge videre!

Søndag 1. juli er det sommerkirke hjemme hos Catrin og Magnar i Tellusvei på Råel. Etter dette er det mange som har ferie og er med på festivaler og konferanser.

Resten av juli har vi ingen organiserte gudstjenester, men oppfordrer til å treffes på terrassen eller en strand. La oss invitere bredt  og dele liv og fellesskap der vi er.

Første gudstjeneste etter ferien er søndag 5. august.

Ønsker dere alle en velsignet god sommer!