Tur til India med Glocal

KJÆRE GLOCAL PARTNER

Godt velsignet nytt år og takk for din støtte gjennom 2018!

Her kommer en invitasjon til å være med å se arbeidet du støtter i India med egne øyne. I april reiser Glocal til India for å besøke noen av menighetene og prosjektene våre der og du er hjertelig velkommen til å være med. Planen er blant annet å besøke kirker i Delhi, skolen vi støtter i Varanasi, samt besøke turistattraksjoner som Ganges og Taj Mahal. Å være på en slik tur er en unik mulighet til å bli kjent med og bruke tid sammen med de menneskene som bærer dette arbeidet hver dag. Det er også en flott opplevelse å se at Gud er den samme både i Bergen og India og at vi står sammen om å nå mennesker for Jesus.

Rent praktisk finner turen sted 15-22 april ( påskeuken) og vi antar at prisen vil ligge på rundt 11.000 kroner. Om det er interesse for å være med kan dere maile teamleder Henriette Ege på henriette.ege@dabb.no innen 25. januar.