PaCE

Ungdomsarbeidet i Bykirken har vi kalt for PaCE. Tanken bak navnet er at vi ser verdien i å få en rytme på livet allerede i ung alder. Hver fredag kl. 19:30 samles det en gjeng ungdommer fra 13-19 år i Bykirken for å feire Jesus. Dette skal være en arena der man kan legge fra seg alt av fasader og prestasjonspress, og heller kunne være akkurat den Gud har skapt deg til å være. Frihet og trivsel er viktige nøkkelord her.

Annenhver uke kjører vi en full ungdomsmøte med lovsang, leker, preken og sosialt i kaféen etterpå. De andre fredagene har vi innført noe vi kaller PaCE Life. Da har vi et kortere ungdomsmøte med andakt, så går vi i grupper og snakker litt dypere om temaet i andakten.
Det er mulighet å kjøpe mat og diverse kioskvarer hver fredag.

Gjennom året er vi på diverse turer. Disse vil bli informert om i god tid, og er selvfølgelig åpen for alle ungdommer som vil være med.

Ønsker du å følge med på hva som skjer? Følg oss på Facebook og Instagram!

PaCE Tønsberg

Har du spørsmål kan du kontakte oss her:

E-post:  ole-martin@bykirken.no