PaCE

Ungdomsarbeidet i Bykirken har vi kalt for PaCE. Tanken bak navnet er at vi ser verdien i å få en rytme på livet allerede i ung alder. Hver fredag kl. 19:30 samles det en gjeng ungdommer fra 13-19 år i Bykirken for å feire Jesus. Dette skal være en arena der man kan legge fra seg alt av fasader og prestasjonspress, og heller kunne være akkurat den Gud har skapt deg til å være. Frihet og trivsel er viktige nøkkelord her.

Hver fredag er det ungdomsmøte med lovsang, leker, en preken, pluss mat og sosialt i kaféen etterpå, med mulighet for å kjøpe diverse kioskvarer. Gjennom året er vi på ulike turer. Disse vil bli informert om i god tid, og er selvfølgelig åpen for alle ungdommer som vil være med.

Hver torsdag har vi også noe vi kaller PaCE-teams. Dette består av to forskjellige team som jobber både med egne prosjekter, men også sammen. Media-teamet jobber i hovedsak med å bruke media og teknikk som en arena for å nå ut til andre med det vi driver med i PaCE og Bykirken, mens lovsangsteamet utvikler den musikalske delen av ungdomsarbeidet. Media-teamet samles klokken 17:30, så er det en felles hangout kl. 19:00, før lovsangsteamet setter i gang kl. 19:30. Her er selvfølgelig alle hjertelig velkommen.

Ønsker du å følge med på hva som skjer? Følg oss på Facebook og Instagram!

PaCE Tønsberg

Har du spørsmål kan du kontakte oss her:

E-post:  ole-martin@bykirken.no