Input

INPUT er Bykirkens arbeid for barn og betweens. Vi ønsker å kommunisere verdens beste budskap til vår aller viktigste generasjon!
Read more

Most Recent Blog Entries

Sommer i Bykirken

God sommer!

Årets lengste dag har har passert og sommeren 2018 er i gang! I vår del av landet har vi allerede gledet oss over skikkelig sommervarme og mange er i igang med etterlengtet ferie. 

Årstidene er gode sesonger som mange av oss setter pris på. En sesong erstattes av den neste og tiden flyr!

I Bykirken kan vi se tilbake på en god sesong med flere ting å glede seg over. 

Ungdomsarbeidet Pace er godt i gang og vi gleder oss til fortsettelsen.  I lederteamet er de tre nye godt igang og vi ser lyst mot kommende høst.

Det er også gledelig med flott økning i givertjenesten. Det gjør utvikling og frisk satsing mulig!

Vi er så glad for alt det gode som skjer! Og så takknemlige til hver enkelt som stiller opp og gjør menigheten vår til det den er, og med det er med på å bygge videre!

Søndag 1. juli er det sommerkirke hjemme hos Catrin og Magnar i Tellusvei på Råel. Etter dette er det mange som har ferie og er med på festivaler og konferanser.

Resten av juli har vi ingen organiserte gudstjenester, men oppfordrer til å treffes på terrassen eller en strand. La oss invitere bredt  og dele liv og fellesskap der vi er.

Første gudstjeneste etter ferien er søndag 5. august.

Ønsker dere alle en velsignet god sommer! 

Utegudstjeneste – søndag 24. juni

Søndag kl.11:00 blir det utegudstjeneste med dåp på Sjuestokkstranda (Adresse: Sjuestokkveien 96) Bent Ove Myreng taler. Det blir herlig lovsang, og aktiviteter for liten og stor.

Grillene holdes varme, så ta med mat og drikke samt noe å sitte på.
Velkommen uansett ! Vi sees !

Camp Bykirken – 2018

Sett av datoene med en gang, for dette blir garantert et høydepunkt!
I år reiser vi på menighetsweekend til Storstua i Røyken.
Fellesskap med Gud og hverandre i fine omgivelser. Stedet kan tilby gode aktivitetsmuligheter for alle aldersgrupper; 600 meter fra hotellet ligger det et stort aktivitetsområde med ballbinge, fotballbane, basketballbane, og lekeapparater.

Read more

Sise taler fra Bykirken:

Livet – versjon 2.0

Gunnar Bækkevold – søndag 10. juni

Evel Never Lasts

David Flanders – søndag 3. juni

Esra kap. 1 vers 1-11, Matteus kap. 15 vers 13, Romerne kap. 12 vers 21, 1. Johannes kap. 5 vers 1-5, 1. Mosebok kap. 50 vers 19-20, Johannes Åpenbaring kap. 20 vers 2 og kap. 21, vers 1-5

La Gud ta din bagasje

Inger Lise Hansen – søndag 27. mai