Førjulstid i Bykirken

Det er November 2015, og vi nærmer oss julen med stormskritt. I nyhetsbrevet for November og Desember får du servert datoene som er verdt å sette av frem mot høytiden over alle høytider.

Julefred

julefredI år satser Bykirken litt ekstra på adventstiden. I løpet av de fire søndagene i advent tar vi for oss ulike temaer knyttet til advent og jul.
Gudstjenestene vil være gjenkjennbare for de som er vant til å gå i Bykirken, men med større variasjon i uttrykk og innhold. Vi tror det blir en god mulighet til å invitere mennesker som vanligvis ikke går hos oss, og håper at du tar med deg naboer, venner eller noen fra familien som vanligvis ikke går i kirken.

Julegaveaksjon
For tredje år på rad samler Bykirken inn gaver til barn tilknyttet krisesenteret i Tønsberg. Selve innsamlingen vil skje tredje søndagen i advent, og mer informasjon vil komme på møtene og Facebook i tiden som kommer.

Nye medlemmer
Vi tror Gud bygger et hjem for mennesker gjennom sin kirke, og vi er så glad for at vi blir flere! I gudstjenesten 22. November skal vi feire at flere personer melder seg inn i Bykirken – og gjennom det ønsker å utrette en forskjell for Tønsberg by og omegn.

Vi får stadig besøk av nye mennesker, og hvis du ønsker å vite mer om hvem vi er som kirke, er du hjertelig velkommen til Ny-folk-kveld Tirsdag 17. November kl 1800. Denne kvelden melder du deg på ved å sende e-post til post@bykirken.no.

Dåp
22. November er virkelig dagen for de store anledninger. Ikke bare tar vi imot nye medlemmer, vi skal også ha då! Vi håper at så mange som mulig blir med og feirer denne dagen sammen med de som har tatt valget om å døpe seg. Det er ikke for sent å melde seg på, påmelding skjer til post@bykirken.no

Juleprogram
Tradisjonen tro blir det gudstjeneste 24. Desember. Første gudstjeneste etter nyttår blir 3. Januar.

Fast givertjeneste
Vi er så takknemlig for at kirken virkelig har respondert på behovet for å øke givertjenesten i forbindelse med ansettelse av Bent Ove som pastor. Vi har som mål at hovedvekten av givertjenesten kommer gjennom faste gaver, og oppmuntrer til å bruke skjemaet for fast givertjeneste som du kan finne her: Giverskjema.
En økt andel faste givere skaper en større forutsigbarhet i driften av kirken. Det er også fordel for deg som giver: Skattefradraget føres nemlig automatisk hvis du benytter deg av skjemaet vi linker til over. I 2015 kan inntil 20.000,- skrives av på skatten per giver. Det er veldig greit å få i orden før vi skriver 2016.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle en fantastisk førjulstid! Vi gleder oss til å feire at Gud ble til menneske i hele Desember!