Julebrev

Kjære alle…

På disse tider neste uke fylles hus og hjem med eimen av ribbe, pinnekjøtt eller juletorsk. Jul. Dette ordet som vekker minner og skaper forventning hos både store og små.Med jul kommer også tanker om et nytt år som snart er igang – 2020 klinger godt!

Siste uka har vært en parade! Julelunsj med veteranene, Juleshow med ungdommene i PaCE, Konsert med kulturskolen vår og en fantastisk finale med Julefred på søndag! Takk gode Gud for alt det gode du har gitt oss! 

Når vi er ved veis ende av 2019 fylles jeg av takknemlighet!Tusen takk til alle dere som så trofast står med menigheten! Uke etter uke, og år etter år, unge og eldre, på team og i bønn, i givertjeneste og praktisk hjelp!Det er flott å stå sammen og vi trenger hverandre! Vi er medstridere og søsken!

Nye og spennende ting ligger foran oss og jeg vil gjerne dele litt av det med dere alle:

Ungdomsarbeidet PaCE

Fra 1. januar overtar Ole Martin Nestvold stafettpinnen som ungdomsleder etter Hanne Kristin Valsø som valgte å ikke fortsette seint i høst. Vi er takknemlige for jobben som har vært gjort og gleder oss over at det utrolig viktige arbeidet av, med og for ungdommene, går videre med uforminsket styrke.

BØNN

I januar starter vi det nye året med «Bønneuke» 7.-9. januar med samlinger både morgen og kveld. Deretter fortsetter vi med Bønnekveld hver tirsdag fra 18.00-19.00. Vi gleder oss til å ta nye skritt i bønn og tror Gud har masse godt på lager! Følg med på nettsider og i sosiale medier for mer detaljer.

100 DAGER MED JESUS

 1.mars starter «100 dager med Jesus» Gjennom 100 dager inviterer vi til å ta noen skritt nærmere Jesus. Gjennom en bok med samme tittel, med korte lesestykker for hver dag, inviteres både den som er en kristen og den som er nysgjerrig, til å bli bedre kjent med Jesus. Uketemaene i boka vil også gå igjen i gudstjenestene på søndagene.  Vi håper alle blir med på denne spennende reisen og at mange inviterer med seg venner eller interesserte. Boka «100 dager med Jesus» som er skrevet av Niklas Piensoho blir å få kjøpt i Bykirken fra Januar.

KULTURSKOLEN

Vi har de siste månedene jobbet med å skaffe sponsorer til kulturskolen vår for å kunne tilby undervisning til barn i familier som ikke har råd til kulturskole. Både privatpersoner i menigheten og firmaer har bidratt. Mandag fikk vi en gledelig beskjed om at Erikshjelpen Second Hand på Jarlsberg vil sponse kulturskoleplasser med 50 000 kr. Vi er så takknemlige og ser med spenning frem mot et nytt år i Bykirken kulturskole!

GIVERGLEDE

Ved årets slutt vil jeg også rette en stor takk til alle som står trofast med i givertjeneste i menigheten. Tiende og gaver er grunnlaget for at vi kan drive arbeidet videre. I skrivende stund ligger vi bakpå i forhold til hva vi trenger inn i 2019, men vi ber om at vi skal komme i havn til årets slutt. For de som ønsker å benytte skattefradrag på sin tiende/gaver, så må pengene være inne på Bykirkens konto før årsskiftet.

Vi har mye godt i vente! La oss gå inn i det nye året i tro til Han som er trofast! 

«Men håpets Gud skal fylle dere med all glede og fred i troen, så dere kan ha overflod av håp ved Den Hellige Ånds kraft.» Romerbrevet 15.13

Ønsker dere alle en velsignet god jul og et nytt år i nær relasjon med Jesus!

Alt godt,

Bent Ove