LED DEG SELV! LED ANDRE! LED I DIN KIRKE!

Bykirken starter høsten 2021 et ekte lederutviklingsprogram for 16-19 åringer. «Pace and Lead» er navnet på opplegget. Gjennom samlinger og mentorsamtaler vil vi ta ditt lederpotensiale på alvor! Vi vil investere i kristne ungdommer som vil ta troen på alvor og lede seg selv og andre. Vi har tro på deg og vil backe deg skikkelig!! 
Hvorfor?Ganske enkelt fordi det trengs! Ungdomsarbeid og kirker over hele kloden trenger ledere! Du vet sikkert om noen som trenger å utvikle sitt potensiale, både personlig og som leder. Så hvorfor vente til du du blir gammel og treg.. Du kan begynne nå!  Det er nemlig nå grunnlaget legges for det som blir fremtida di. Stå stødigere i din tro, utvikle deg som leder med (Jesus som ideal!)
Hvordan? Gjennom fire helgesamlinger og flere mentorsamtaler vil vi være med på å gi deg en grunnvoll som gjør at du kan stå stødig og utvide ditt potensiale som leder. Sammen skal vi grave dypere i disse fire hovedtemaene:

  1. Følg!
  2. Led deg selv
  3. Led andre
  4. Led i din kirke

Du vil få din egen mentor som du prater med mellom hver samling. Det blir også egne refleksjonsoppgaver som du vil elske!
Hvem? Du som allerede er en leder og bærer ansvar.. eller du som egentlig hadde tenkt at du snart skulle bli med å få sving på tingene.. både i eget liv og i kirka. Du som vil noe mer og har et ønsk om å utvikle deg som leder og vokst som menneske. Du har fått et enormt potensiale… Du vil ta ansvar og du gjør det! Du er en leder! Ungdommer fra flere menigheter og lederteam fra ulike ungdomsarbeid skal treffes til fire helgesamlinger i Tønsberg. Du kommer til å bygge nettverk og få venner for livet. Vi som skal holde i trådene og fasilitere det hele er Thomas Neteland, Toril Nygreen Grave og Bent Ove Myreng og flere, sammen med en hel gjeng med gode mentorer.
Vi kommer tilbake med datoer. Gled deg !