PINSE

Det som skjedde på pinsefestens dag var starten på noe som ingen kunne ane omfanget av!

Gud holdt det han hadde lovet, Den Hellige ånd kom over de troende med kraft slik at de kunne være vitner om Jesus. Fortsatt vet vi ikke omfanget, men vi vet at antall troende i verden vokser! Evangeliet er på fremgang!

Den samme kraften som kom over disiplene den gang, kommer fortsatt over hver den som vil ta imot.  Å leve som en etterfølger av Jesus er ikke mulig uten Den Hellige Ånds kraft. Men i Hans kraft blir alle ting mulig! Det feirer vi. Ikke bare i pinsehøytiden, men hver eneste dag!

Trond Egil Lunde

I pinsen er det gudstjenste 2. pinsedag kl 11.00 – Vi gleder oss til å få Trond Egil Lunde fra OKS på besøk! Han er en fantastisk forkynner og en av forfatterne av boka «Amatørenes evangelium»

Samme dag, samme sted kl. 18:30 inviterer vi til en fantastisk lovsangskonsert «LØFT». Bykirkens dyktige lovsangere og musikere gir oss en helaften av de sjeldne. PaCE-bandet med ungdommene skal også spille for oss. Vi gleder oss veldig og du er så velkommen! Rett etter konserten er det pizzafest (kr. 100,-) Selve konserten er gratis.