PaCE

PaCE er ungdomsarbeidet i Bykirken. Tanken bak navnet er at vi ser verdien i å få en rytme på livet allerede i ung alder. Hver fredag kl. 19:30 samles det en gjeng ungdommer fra 13-19 år i Bykirken for å feire Jesus. Dette skal være en arena der man kan legge fra seg alt av fasader og prestasjonspress, og heller kunne være akkurat den Gud har skapt deg til å være. Frihet og trivsel er viktige nøkkelord her.

Hver fredag er det ungdomsmøte med lovsang, aktiviteter, en preken, pluss mat og sosialt i kaféen etterpå, med mulighet for å kjøpe diverse kioskvarer. Gjennom året er vi på ulike turer. Disse vil bli informert om i god tid, og er selvfølgelig åpen for alle ungdommer som vil være med.
 

Annenhver torsdag har vi PaCE-teams. Dette består av Media-team og lovsangsteam. De jobber både med egne prosjekter, men også sammen. Media-teamet jobber i hovedsak med å bruke media og teknikk som en arena for å nå ut til andre med det vi driver med i PaCE og Bykirken, mens lovsangsteamet utvikler den musikalske delen av ungdomsarbeidet. Her er selvfølgelig alle hjertelig velkommen.
 

Ønsker du å følge med på hva som skjer? Følg oss på Facebook og Instagram!

 

PaCE Tønsberg

 

 

Tentro

Tentro er Bykirkens konfirmasjonsalternativ for de som går i 9.klasse. Tentro ønsker å ta tak i tenåringers hverdag og virkelighet, og knytte det opp mot kristen tro. Vårt ønske er at ungdommene skal få et spennende år med fellesskap, turer og mye moro, men også bli tryggere på hva de tror på. Det er åpent for alle og man trenger ikke å være medlem av Bykirken for å delta. Ta kontakt for mer informasjon.

Kontakt

E-post:  pace@bykirken.no